BWT

Europski broj 1 u tehnologiji tretmana vode

 • BWT vodeća evropska kompanija u oblasti tretmana vode BWT (Best Water Technology) iz Austrije, nudi širok asortiman proizvoda i rješenja za pročišćavanje i omekšavanje vode, kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske i komercijalne potrebe
 • BWT-ov slogan “gutljaj po gutljaj spasi svijet” odražava njihovu posvećenost očuvanju čiste vode i okoliša. Ova inicijativa se fokusira na pružanje sigurne vode za piće direktno iz slavine, čime se smanjuje potreba za jednokratnim plastičnim bocama i minimizira ekološki uticaj povezan sa njihovom proizvodnjom i transportom.
 • Brend BWT posebno je poznat po svojim bokalima sa filterom za vodu. Elegantni i praktični, oni omogućavaju jednostavno i efikasno filtriranje vode iz slavine, uklanjajući nepoželjne čestice, nečistoće i štetne supstance.
 • BWT je ponosan sponzor mnogobrojnih sportskih manifestacija, uključujući i Formulu 1, gdje podržava BWT Alpine F1 tim. Ova podrška je dio njihove šire misije promovisanja zdravog načina života i očuvanja okoliša, dok istovremeno pružaju vrhunske proizvode i rješenja za tretman vode širom svijeta.

 

 1. Visokokvalitetna voda: BWT sustavi za filtriranje i omekšavanje vode osiguravaju čistu i ukusnu vodu za piće. Filtrirana voda također poboljšava okus hrane i napitaka. Ovo je moguće zahvaljujući primjeni patentirane napredne tehnologije.
 2. Zaštita uređaja: BWT uređaji štite kućanske aparate, kao što su bojleri, perilice posuđa i strojevi za pranje rublja, od kamenca i korozije. To produžuje njihov vijek trajanja i smanjuje potrebu za popravkom.
 3. Zdrava koža i kosa: BWT tuš glave i filtri za tuširanje omekšavaju vodu, čime se smanjuje iritacija kože i kose. Voda postaje nježnija i manje agresivna prema koži.
 4. Ekološki prihvatljivo: BWT teži očuvanju okoliša.  proizvodi smanjuju potrošnju plastike i energije, a također pomažu u očuvanju prirodnih resursa.
 5. Inovacija i tehnologija: BWT neprestano istražuje i razvija nove tehnologije za tretman vode. Njihovi proizvodi koriste najnovije metode filtriranja, omekšavanja i dezinfekcije.
 6. Pored efikasnog pročišćavanja, filteri pružaju i mogućnost obogaćivanja vode magnezijem, esencijalnim mineralom za zdravlje čovjeka, što je njihova važna prednost.

  Magnezij učestvuje u preko 300 enzimskih reakcija i igra ključnu ulogu u regulaciji mišićne i nervne funkcije, proizvodnji energije, održavanju zdravih kostiju, kao i u regulaciji nivoa šećera u krvi. Nažalost, procjenjuje se da čak 60% populacije ima deficit magnezija zbog savremenog načina ishrane i života.

Uz BWT proizvode, možete uživati u čistoj vodi i doprinijeti očuvanju okoliša. 

Umjesto kupovine flaširane vode, jednostavno napunite BWT bokal vodom iz slavine i u par trenutaka nakon filtracije možete uživati u potpuno čistoj i svježoj vodi. Filteri koriste naprednu tehnologiju, osiguravajući da voda koju pijemo bude kristalna, bez neugodnih mirisa i ukusa.

BWT U BiH